Ting at huske, når de køber hair extensions
februar 15, 2016

Når det kommer til at købe hair extensions, der er mange faktorer, du skal tage i betragtning fra den type hår extensions, du ønsker at købe til det beløb, du vil bruge. Ønsker du naturlige eller syntetiske extensions? Vil du bære dem for en gang off lejlighed eller søger du en mere langsigtet løsning? Spørgsmål du vil ønsker at spørge dig selv, når det kommer til at vælge de rigtige hår extensions, der opfylder dine unikke behov og budget nu og bevæger sig fremad.

Først se på, hvad du ønsker at opnå med hår extensions. Søger du at øge mængden af dit naturlige hår? Ønsker du at forbedre længden af håret? Søger du at forlænge dit hår til en bestemt begivenhed? Leder du efter en måde at forbedre dit hår naturligt udseende, mens det vokser ud? Der er en grund til at du har besluttet at købe hair extensions, der har en idé om, hvad du ønsker at opnå, vil hjælpe dig med at afgøre den rigtige længde og typen af udvidelser til at købe, så du opnår de resultater, du håber på og reducere risikoen for skuffelse Bevæger sig fremad.

hair-extensions

Næste overveje teksturen af dit hår. Har du fint hår? Er det grove? Er det lige? Er det bølget? Identificer dit hår tekstur og type og så kan du begynde at kigge på hårpåsætning muligheder til rådighed for dig. Hvis du har meget fint hår, og klem i extensions kommer ikke til at være den bedste løsning for dig. Du vil finde med fint hår, mikro ring extensions vil give dig langvarig brug og nydelse og risikoen for at de falder ud er begrænset, for eksempel.

Altid matche farven på dit naturlige hår til hår extensions til at sikre, at uanset om du vælger klip i, micro ring eller vævning, vil de blande sig med din naturlige tone problemfrit, hvilket efterlader dig med en naturlig finish. Når du går ned ad gaden, behøver du ikke ønsker det skal være indlysende, at du har hår extensions på plads, du vil have dem til at se helt naturligt og du vil have folk til at tænke dit hår er naturligt, at tyk eller så længe.

Vælg længden af udvidelser med omhu. Det er muligt at købe hair extensions, som er for lange, er fordelen med dette er, at du kan skære dem til din valgte længde. Husk jo længere du vælger, jo tungere håret bliver, det samme som længere hår vil være tungere, hvis det var dit eget naturlige hår. Forskellen er, at hvis du vælger væve eller micro ring med længere hår, er det vil trække på dit naturlige hår, hvor, hvis du vil have langt hår i en kortere periode, overveje klip ins, der vil forårsage mindre skade i det lange løb.

Kun nogensinde købe hair extensions fra en velrenommeret leverandør, der har et godt ry i hårpåsætning industrien. Wigsland.dk, for eksempel, er et meget godt eksempel på online hårpåsætning forhandler du kan stole på. Virksomheden bør lagerføre kun de fineste kvalitet udvidelser, hvilket giver dig et valg af et hundrede procent naturlige hår eller syntetisk hår. Dette er ned til personlige valg og budget. Hvis du kun vil bruge de udvidelser nu og da, så syntetisk kan være den billigste løsning, hvor der for semi-permanente løsninger og en mere naturlig finish, vil du ønsker at vælge naturlige menneskelige hår at falde i med dit eget hår og give dig med en, der problemfri finish.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *